مشاوره حقوقی رایگان - کسی شاهد دروغین به دادگاه معرفی کنه ولی متشاکی عنه فیلم واقعه داشته باشه دادگاه به کدام شخص رای میده

سلام خسته نباشید. شخصی به علت شکایت علیه شان برای ضرب و شتم الان شکایت متقابل کرده که میگه وسایل طرف برده شده شاهد میاره دادگاه درحالیکه دروغ فیلم اون روز نشون میده جز خود طرف کسی همراهش نبوده و فیلم با گوشی گرفته شده ایا دادگاه به شاهدین رای میده یا فیلم شخص مقابل

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شهادت شهود بر فیلم ک اماره است ارجح است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در خصوص شهادت دروغ شما باید با عجله و مدارک کامل به دادگاه اثبات کنید که شهادت دروغ می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظر دادگاه دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی همه موارد و صحت و سقم را بررسی میکند و بر اساس آن رای میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظر دادگاه دارد.