قرارداد اجاره عقدی لازم هست و بعد از انعقاد عقد مستاجر مالک منافع میشود . تمامی عقود لازم تحت شرایط قانونی اقاله میشوند و اقاله نیاز به اراده دو طرف دارد . حال با توجه به مورد شما و وجود اقاله قانونی . اثبات اقاله و شرایط مورد توافق از طریق شهادت شهود و ارسال اظهار نامه میتونید مبلغ رو مطالبه کنید . در صورت انکار موجر نسبت به موارد توافق میتونید اقدام حقوقی و کیفری لازم رو انجام بدید .
سلام" چونکه قرارداد اجاره بطور کتبی با توافق طرفین اقاله نشده و تا انقضاء مدت قابلیت اجرا داشته لذا می باید با مراجعه به مؤجر بطور کتبی قرارداد اجاره را اقاله نموده و اجور معوقه پرداخت نشده را نیز تا تاریخ قرارداد اجاره مستأجر جدید پرداخته و مبلغ قرض الحسنه خود را دریافت نمائید . اگر در قرارداد اجاره بابت فسخ قرارداد از سوی یکطرف خسارت پیش بینی شده باشد مثلا پرداخت یکماه مال الاجاره ، کسر خسارت مذکور بعلاوه اجور معوقه از مبلغ قرض الحسنه توسط مؤجر بلا مانع است . از لحاظ قانونی و قراردادی شرایط شما به گونه ای نیست که بخواهید با مؤجرتان به اختلاف بخورید بهترین راهکار در شرایط فعلی مصالحه با مؤجرتان است مشروط به اینکه مطابق قرارداد و قانون رفتار نماید .
چنانچه بنا به اظهارتان شرطی برای خسارت در اجاره نامه شما قید نشده باشد یقینا میتوانید کل مبلغ ودیعه را از موجر دریافت نمایید . بنابراین لازم است در مقابل این عمل ناپسندیده اقدامات قاطع نمایید . لذا با طرح دعوی حقوقی مطالبه ثمن ودیعه مغازه و تامین خواسته با پرداخت وجه خسارت احتمالی آن که مبلغ قابل توجهی نمیشود پیشنهاد میکنم چنانچه اموالی اعم از منقول یا غیر منقول از موجر سراغ دارید مثلا خودرو سواری نامبرده را چنانچه پلاک به نام وی باشد توقیف فیزیکی نمایید به احتمال قوی نتیجه خواهد داد .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.