مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انبار و قفس در پشت بام آپارتمان مسکونی

با سلام و خسته نباشی خدمت شما
وقت بخیر یکی از همسایه های آپارتمان 12 واحدی ما الان چند وقته یه انبار بزرگ و قفس کبوتر روی مشاعات پشت بام درست کرده و از همان موقع دیوارهای ساختمان ما کم کم ترک برداشته کاشی ها شکسته میخواستم بدونم میتوانم ازشون شکایت کنم یا بهشون بگیم باید خرابش کنه هم به ایزوگام ها را خراب کرده هم مابقی همسایه‌ها راضی نیستن و مشکل ساختمان ما رو دارن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارت کارشماسی شود و سپس مطالبه خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوی کنید