مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اجراییه مهریه در صورت انصراف

سلام
همسرم مهریشو اجرا گذاشته و حالا تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم
در صورتی که از اجرای مهریه صرف نظر کنه و دادخواست انصراف بده باید هزینه ای پرداخت بشه به اجرای احکام یا خیر و این هزینه چقدر هست؟
ابن نکته هم عرض کنم که هنوز از اجرای احکام برای من ابلاغیه ای جهت پرداخت مهریه نیومده و موعد اجراییه نشده هنوز
حکم صادر شده و اجرا گذاشتن ولی هنوز پرونده باز هست و موعدش نرسیده
اگر نیاز به پرداخت هزینه باشه باز موندن پرونده ممکنه بعدا مختومه بشه با توجه به عدم پیگیری و آیا هزینه ای از من دریافت میکنن؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات پرداخت هزینه نیاز نیست