مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیرکرد و تاخیر

باعرض سلام و ادب. بنده سال 97بابت طلب کارگری از یک شرکت شکایت کردم و رای قطعی اداره کار گرفتم و به اجرای احکام دادگاه بردم. و طلبمو از طریق مزایده اموال شرکت در اواخر سال1400 گرفتم. آیا الان بابت تاخیر به مدت این چهارسال دیرکرد تعلق میگیره. بایدچکارکنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست بدوی خود درخواست خسارت تاخیر در تادیه داده اید بله . در غیر این صورت باید مجددا دادخواست دهید