مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام وقت به خیر
ببخشید بنده پدرم از هفت سالگی منو تحت تنبیه های شدید بدنی قرار میداد و حتی تا خطرهای جانی پیش میرفت علاوه بر اون تحت تهدید های جانی بودم و الفاظ رکیکی در بچگی به من نسبت میداد
الان نوزده سالمه و هنوز ادامه داره و تا الان اقدام به دوبار چاقو کشی و فحش های مختلف کردن خواستم ببینم قابل شکایت هست و اینکه اینجور مسائل جدی گرفته میشه و پیگیری میشه یا خیر ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید، در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید یا با یک وکیل مشاوره کاملی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید