مشاوره حقوقی رایگان - پلمب منزل مسکونی

باعرض سلام وخسته نباشید بنده با مادرم زندگی میکنم که بعلت بیماری مادرم تقرببا شش ماهی را در جایی دیگر بود ودر این مدت من به خاطر تنهایی دوستانم رفت وامد میکردن شبی از خانه خارج شدم ویکی از دوستان در منزل بود که بعد نیم ساعت یکی تماس گرفت گفت از مواد مخدر واگاهی وامنیت اخلتقی به خانه من آمده وزندگی مرا به گند کشیدن /وبنده به خاطر اعتیادی که داشتم ترسیدم ونرفتم به خانه وبعد دوروز خانه را پلمب کرده وروی دیوار نوشتن بعلت خرید وفروش مواد مخدر پلمب میباشد حال از شما خواهشمندم منو راهنمایی کنین که به کجا باید مراجعه کنم برای فک ‌پلمب یجسند خانه به نام مادرم است واگر من نروم باید خانه پلمب بماند برای فک پلمب باید به کجا بروم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه ای که دستور پلمپ داده پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به مرجعی که خانه را پلمپ کرده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازشعبه ای که دستور پلمپ داده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از شعبه ای که دستور پلمپ داده پیگیری کنید یا وکیل بگیرید