مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آتش سوزی

ما در یک مجتمع مسکونی -اداری -تجاری هستیم سیستم آتش نشانی مشکل دارد ودر بلک لیست شهرداری قرار گرفتیم ساکنین بعلت هزینه های آن تمایل به آماده سازی سیستم آتش نشانی را ندارند برای اینکه در صورت آتش سوزی برای مدیر ساختمان وهیات مدیره مسئولیت نداشته باشد چه اقدامی باید انجام داد قابل ذکر است که ساختمان بیمه آتش سوزی گردیده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه ملاک است این است که هیئت مدیره بایستی ساختمان را بیمه حوادث و آتش سوزی نمایند که این کار انجام شده است مضافاً اینکه می توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی و اعلام آن در برد اطلاعات تذکرات قانونی به ساکنین متصرفین اعلام گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

آنچه ملاک است این است که هیئت مدیره بایستی ساختمان را بیمه حوادث و آتش سوزی نمایند که این کار انجام شده است مضافاً اینکه می توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی و اعلام آن در برد اطلاعات تذکرات قانونی به ساکنین متصرفین اعلام گردد