مشاوره حقوقی رایگان - شعبه به اشتباه پرونده را به دلیل عدم واریز هزینه ی کارشناسی مختومه کرده!

سلام؛ برای پرونده ی من که درخواست تایید فسخ معامله به دلیل غبن فاحش بوده قرار کارشناسی صادر کردن، منم 2 روز بعد از صدور مبلغ رو واریز کردم و فیش پرداختی رو همراه با لایحه برای شعبه ارسال کردم؛ بعد از چند روز دیدم پروندم به دلیل عدم پرداخت وجه کارشناسی مختومه شده، سریع رفتم شعبه گفتم ماجرا رو، تو سیستمشون نگاه کردن و گفتن اِ ،راس میگی، برو تجدید نظرخواهی کن! منم رفتم تجدید نظزخواهی رو دادم و برگشتم شعبه و تبادل لوایح رو انجام دادن برام و گفتن برو 10، 12 روز دیگه بیا؛ بعدشم رفتم توی روند کاری پروندم و دیدم که یه ابلاغ برای خوانده صادر شده و به دفتر شعبه اعاده شده.
حالا سوال من اینه که با توجه به این که این حضرات اشتباه کردن و خودشون هم این رو میدونن و با این کار کلی به من ضرر زدن و زمان هم برای من خیلی مهمه تو این پرونده، چیکار میشه کرد که این پرونده سریعتر بره تجدیدنظر و نقض بشه حکم و ارجاع بشه شعبه؟ در واقع بهتره اینطور بپرسم که چه ظرفیتهایی وجود داره که این آقایونی که اشتباه کردند بتونن ازش استفاده کنند و باعث بشن که سریعتر این روند طی بشه؟ چون خودشون هم شرمندند از این گندی که زدن!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
قرار نقض می شود. احتمالأ آخر ماه بوده و نیاز به آمار

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه حضوری مراجعه و پیگیری کنید