مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازدکتر

باسلام سال 89 مادر من به طوراوژانسی تحت عمل کیسه صفرا قرارگرفتش بعد عمل دچار زردی و عفونت شدش ودکترهم یکبار نیامدمادرم را معاینه کند وهروز حال مامانم بدتر میشد دیگه دیدیم جونش درخطره بردیم بیمارستان شخصی پزشک خودشم که عمل کرده بود گذاشته بود رفته بود اصلا نبود بعدش همون سال مادر توبیمارستان شخصی دو بار ercp شدش دکتر گفته بود که تنگی مجرای صفراوی پیدا کرده ولی باز جواب نداد بعدش فرستاد یه کلینیک شخصی که اونجاstent گزاشتن بعدش دوسال بعد دوباره حال مادرم بعد شدش دوباره زردی وعفونت دوباره بردیم کلینیک یه stent دیگه داخل اون یکی گزاشتن بعدش سال 94هم همین حالت بهش دست داد یعنی تواین 5سال مامانم همینطور درد میکشید کسی نمیتونست تشخیص بده خیلی بیمارستانا پیش دکترا بردیم همین سال 94اخرینstentرو که دکتر گذاشت گفت دیگه کاری ازدستم برنمیاد خیلی جاها بردیم پیش جراحا ولی هیچ کس نتونست تا اخراینکه یه جراح گفت ببرین بیمارستان طالقانی اونجا میتونن مادرت رو عمل کنن ماهم بردیم اونجا درحالی که حالش خیلی بد بودش اورژانس قبول نمیکرد بالاخره با مکافات قبول کردن دکترجراح بیمارستان اومد برامون شکل صفرا رو کشید توضیح داد که دکتر اولی که مادرم رو عمل کرده چه اشتباهی کرده و چه بلایی سرش آورده ماهم از دکتر اولی شکایت کردیم کمیسیون پزشکی سه نفره هم گفته مقصر پزشک هست ولی درصد ریه برای مادرم رو5%زده واین خیلی کمه ما تواین منم سال نزدیک 50 میلیون خرج کردیم دوباره اعتراض زدیم الان برای کمیسیون 5 نفره فرستادن به نظر شما کار درستی انجام دادیم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کار درستی انجام دادید. باید درخواست هزینه های اضافی که در اثر تقصیر پزشک صرف درمان های اضافی این چند ساله را کرده اید نیز بدهید. در واقع شما مطالبه دو چیز بکنید: دیه نقص عضو و خسارات های یاد شده.