مشاوره حقوقی رایگان - دعا نویسی و ایجاد مزاحمت در رابطه خانوادگی

سلام و خسته نباشید بر اساتید محترم من دو ماه پیش یک دعا در خانه ام دیدم بعد از گذشت دوماه یک دعا دیگر در کیف زن عموم ک 7 تا دعا بودن در اوردم و یکی شون برداشتم و با من مقایسه کردم 4 تا شباهت دیدم ک شبیه هم هستن خواستم بدونم میشه تایید کرد ک دعاها کار یک نفر بوده یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد می توانید با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر مزاحمتی دارد می توانید با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.