مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات جدید قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری_مصوب1392 در فروردین 1401 توسط مجلس

باسلام و خسته نباشید
اخیرا مجلس شورای اسلامی در فروردین ماه امسال(1401) موادی از قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری_مصوب1392 را اصلاح کرد.. میخواستم ببینم از نظر شما این اصلاحات به نفع مردم و ارباب رجوعِ ادارات و دستگاهای دولتی هست یا به نفع ادارات دولتی؟ باتشکر

پاسخ ها :

قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری