مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در گرفتن حق طلاق

متن وکالت در طلاق رو براتون مینویسم.با این وکالتنامه زوج میتونه یه شخص ثالثی رو به عنوان امین،یا وکیل با ناظر استصوابی معرفی کنه و عملن نزاره زوجه با این وکالتنامه خودش رو مطلقه کنه یا نه؟؟

این وکالتنامه، بلاعزل است.
وکیل حق توکیل به غیر دارد.
این وکالت مدت دار نیست.
مورد وكالت : مراجعه به دادسراها و دادگاه ها و ديوان عالي كشور و دادگاه خانواده ، شوراي حل اختلاف ، اجراي احكام و مراجع قضائي و انتظامي و هر يك از ادارات و موسسات و سازمانهاي دولتي و غير دولتي و اقدام به تمامي تشريفات قانوني درخصوص سند نكاحيه و در جهت مطلقه نمودن خانم با مشخصات فوق از زوجيت موكل به هر قسم طلاق اعم از بائن و رجعي ، خلع و مبارات با هر شرط و قرار و قبول بذل عين مهريه يا معادل يا كمتر و يا بيشتر از آن و با هر شرط ضمن العقد به هر طريق و عنداللزوم مراجعه به دادگاه ها و انتخاب داور و يا داوران و قبول يا رد راي داور ، حق اعتراض به راي ، تجديد نظر و فرجام خواهي و حق اسقاط آنها و همچنين درخواست و دادخواست الزام زوج به ثبت واقعه طلاق و نيز دريافت گواهي و حكم از دادگاه يا دفتر دادگاه به منظور اجراي دادنامه جهت ثبت واقعه طلاق و اجراي صيغه طلاق از طرف موكل در دفتر رسمي طلاق و امضا دفاتر و اسناد و مدارك مربوط به طلاق در نزد دفاتر طلاق و تقديم دادخواست مربوطه به موارد متن اين وكالت نامه با تطبيق به موارد مندرج در قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و آيين نامه اجرايي آن و ساير قوانين و مقررات جاري و امضاي سند طلاق و ثبت دفتر و احتمالا اصلاحيه هاي آن و تاديه هزينه ها و اخذ يا تسليم اوراق و مدارك از اصل يا رونوشت يا كپي و دادن وكالت جهت اجراي صيغه طلاق و نيز تعيين تكليف حضانت و ملاقات و نفقه فرزند يا فرزندان مشترك آينده اعم از قبول يا رد سرپرستي و تنظيم و امضا اقرارنامه و يا ابراء نامه و هر گونه سند ديگري با حق تعيين وكيل دادگستري و يا مشاور حقوقي و انعقاد قرار داد با وي و انجام كليه امورات اداري و قضايي در اين خصوص به طريقي كه در هيچ يك از مراحل نياز به حضور و امضاي مجدد موكل نباشد . حدود اختيارات : وكيل نامبرده در انجام مورد وكالت داراي اختيار تامه و مطلقه و وكالت در توكيل ولو كرارا مي باشد و هر گونه اقدام و امضا و عمليات وكيل در انجام مورد وكالت به منزله اقدام و امضاء و عمليات موكل نافذ و معتبر و داراي اثرات قانوني است . ضمنا مفاد مادتين 16 و 18 آيين نامه اجراي مفاد اسناد رسمي لازم الاجرا و طرز رسيدگي به شكايت از عمليات اجرائي مصوب 87/6/11 كه در خصوص تغيير اقامتگاه متعاملين مي باشد كاملا تفهيم گرديد .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان اقدام می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با راهنمایی وکیل متخصص در خصوص امکانش هست

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
شما برای طلاق، باید بجای همسرتان وکیل بگیرید، تا از طرف همسرتان شمارو طلاق بدهد، و مشکلی در این وکالتنامه نیست.