مشاوره حقوقی رایگان - دلیل توقیف سهام عدالت چیست

بنده زنی خانه دار هستم که به مدت 8سال ازهمسرم جدازندگی میکنم ازطرف همسرم هیچ مبلغی چه به عنوان یارانه وچه معیشتی که دولت به من تعلق داره به من نمیده حتی نفقه
یا اجرت المثل یا مهریه ...هیچی به من تواین مدت نداده وفقط منو تهدید میکنه چون من یک زن تنها خستم وکسی روندارم ونه پولی که بتونم وکیل بگیرم دلم خوش بود به این سهام عدالت تااینکه متوجه شدم توقیف شده میخواستم بدونم میتونه ازطرف همسرم باشه؟وچطوری تونسته این کاروبکنه .منخودم هیچ اطلاعی ازفروش سهام یاوام یاضامن یاچیزدیگه ای ندارم لطفاراهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

امکان توقیف سهام عدالت توسط همسر شما صرفا به استناد زوجیت ممکن نیس مگر اینکه مدارکی دال بر مدیونیت شما در دست داسته باشد