مشاوره حقوقی رایگان - توالی مشاغل سخت و زیان آور

با سلام خدمت کارشناسان محترم
حقیر در تاریخ 6 اردیبهشت عریضه ای نوشتم و کارشناسان عزیز راهنماییم کردند ولی اینطوری که بنده عرایضم رو تایپ کردم مطمینم که نتوانستم آنطور که بوده و هست آماری از وضعیت شغلی خودم اظهار کنم

بنده اردیبهشت سال 79 استخدام شرکت واحد در سمت راننده گی شدم که شغل سخت و زیان آور هست .
بعد از گذشت 3 سال و 8 ماه شرکت فسخ قراردادم کرد.
اداره کار شکایت کردم و برایم 18 ماه بیمه بیکاری بریدند.بعداز گذشت 14 ماه دریافت بیمه بیکاری شرکت واحد دوباره مرا در همان شغل قبلی استخدام کرد و تا به 29 فروردین 1401 بنده 7729 روز بیمه پر کردم که از این 7729 روز اگر 429 روز دریافت بیمه بیکاری که بیمه عادی و سبک حساب میشه رو کم کنیم بنده 7300 روز سخت و زیان آورم پر شده
اینکه بیمه تقاضای بازنشستگی دادم میگن که چون بیشتر از یکسال غیبت داشتی توالی سخت و زیان آورت بهم ریخته و باید 25 سال سخت و زیان آور پر کنی
مگر بیمه بیکاری غیبت حساب میشه؟
مگر در قانون نداریم بیمه بیکاری که قبل و بعدش کار سخت و زیان آور باشه و فاصله ای بینش نباشه توالی رو زایل نمیکنه!!!
خب بیمه بیکاری حقیر هم قبل و بعدش سخت و زیان آور بوده و فاصله ای هم نداشتم
خواهش میکنم کمکم کنید
التماس دعا

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ایام مقرری بیمه بیکاری جزء سابقه بیمه‌ای قابل قبول برای ایام بازنشستگی کارگران محاسبه می‌شود