مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. در صورتی که مرد مصرف شیشه داشته باشد و دچار توهماتی که همسرم داره خیانت می‌کنه آیا زن می‌تواند دادخواست طلاق بدهد و طلاق بگیرد؟سوال بعدی اینکه اگه همسر در شهر دیگری ساکن باشد و زن خانه پدر در شهر دیگر کجا باید دادخواست تنظیم کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اما این موضوع یعنی عسر وحرج زن بخاطر اعتیاد بایستی اثبات شود شما باید دادخواست طلاق را هم می توانید اقامتگاه خوانده یا همانجا که عقدتان ثبت شده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله
ب دفتر خدمات قضایی محل سکونت مراجعه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن میتواند در اقامتگاه خود یا همسرش اقدام کند و بااثبات عسر و حرج تقاضای طلاق کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است