مشاوره حقوقی رایگان - افشای اسرار خصوصی

وکلای عزیز،خدا قوت و عاقبت بخیر باشید
شخصی بانصب دوربین برروی بالکن بدون اعلان و مجوزوبرچسب از رفت و آمدهای همسایه مجردش که مردی تنها میباشد، با زنان مختلف طی چند روز و شب، فیلم برداری کرده وبه چند تن از همسایه هانشان داده،ومدیر ساختمان هم شماره موجر را گرفته وازروی بلندگوی تلفن ،جناب مدیر وچند تن از همسایه ها با موجر صحبت کردند وشرح موضوع وافشا اسرار فوق کردند.وبعد از اتمام مکالمه،موجر هم با یکی از بستگان مرد مجردتماس گرفته و بی پرده شرح موضوع کرده ..حال اگر آن آقا مجرد وچهار نفر از آن زنان که بطور جدا طی روزهای مختلف بهمراه آقای مجرد وارد وخارج از آپارتمان شده بودند هرکدام بطور جدا اعمال مواد 697 وخصوصا تبصره 697 ونیز اعمال698 و 745 کنند ،وبفرض اینکه قضات هر دادگاه، نظر به مجرمیت فیلم بردار و همسایه های افشا کننده اسرار دهند.آیا درمورد متهم اصلی که همان فیلمبرارخاطی باشد ،، میتوان حکم تکرارجرم باتوجه به بیش از سه مورد بودن آن،حکم اعدام واعمال ماده مربوطه گرفت؟،ونیز چنانچه برای هر یک از بانوان بزه دیده یک شکایت جداگانه تهیه شود,حال چه از سوی آقای مجرد درخواست شده باشد،ویا شکایت ازسوی هربانوی بزه دیده بطور جداگانه صورت پذیرفته باشد،آیا آن آقای مجرد ویا هرکدام از آن بانوان بزه دیده میتوانند، بابت هرشکایت،اعمال همان ماده قانونی را درخواست کنند؟
لازم بذکر است طبق گفته مدیر ساختمان این افراد هیچگونه آسیب یا ضرری هم به ساکنان ساختمان نرسانده بودند،وتنها جرمشان ظاهرآنها بوده که آن هم بیدلیل نبوده،چراکه برخی از دلایل آن فقر وبی پناهی و گوشه گیری وبی خانه بودن آنهابوده،،وچه زیبا این بیت شاعر مصداق پیدا کرده،،
دود اگر بالانشیند عیب نیست،،،
جای چشم ابرو نگیردگرچه او بالاتر است.. اینهم از آداب همسایه داری که اگر اشتباه نکنم در موردش روایت شده حرمت آبرویش از حرمت کعبه بالاتراست.
ومن الله التوفیق

پاسخ ها :

افشای اسرار خصوصی فیلم گرفتن از دیگران حریم خصوصی