مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین خدمت

سلام خسته نباشید.من حین خدمت در ورزش صبحگاهی آسیب دیدم رباط صلیبی در بیمارستان ارتش عمل کردم و صورت سانحه هم دارم فرم ب رو هم تکمیل کردم.برای شورای پزشکی برای بیمه کوثر اقدام کردم در بیمارستان ارتش شهر خود که به من اعلام کردند هیچ خسارتی به من تعلق نمیگیره و همه چی سالم گزارش شده ولی با منت فقط 2 درصد زدند درحالیکه پای من جراحی شده و هنوز بعد سه ماه خوب نشدم و کلی هزینه کردم.چگونه باید اعتراض کنم؟ و اینکه اگرسالم بوده چرا پس عمل کردن پای منو؟کجا برای پیگیری حق خود باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگه میشه اساتید راهنمایی بفرمایید این هزینه ای که بیمه میدهد با دیه متفاوت است و هرچقدر که بیمه شده باشیم به ما هزینه تعلق میگیرد.چگونه ما دیه بگیریم و غرامت نگیریم؟