مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن پرونده در حال اجرای مهریه

حدود2سال قبل من زندانی بودم وپرونده مهریه ام مفقودکه ابتدامتهم به خارج کردن پرونده در6ماه قبل براساس ادعای منشی اجرای احکام شدم که پرونده رابهم داده تانردرئس اجراببرم امامخفیانه خارج کردم اولاچه دفترداری بوده دیده وهیچ نگفته؟دوماطبق ضوابط وقوانین به هیچ عنوان نباید پرونده درحال اجرارابه متهم داده شودکه تخلف کارمندان مربوطه معرض و توبیخ شدن حال بنده هیچ دخالتی درمفقودی نداشتم وچون تمام رسیدهایی که ازسال84 تاالان پرداخت کرده بودم چه نقدی چه بانکی درپرونده بایگانی وبدلی هم ندارداازسال1384تاامروزقسط میدم وتاکی بایدپرداخت کنم؟درصورتیکه تااواخر87کل مهریه راداده ام دوبار رئیس کل استان دستور رسیدگی صادرامادریغ ازمطالعه دستور!! کتباتقاضای محاسبه انچه پرداخت واعلام انچه باقی ودادن شماره حسابی براپرداخت بدهی ام راکردم تنهاجوابی تاامروزدادند عین عبارت رئیس دادگاه واجرای اجکام(ماچیزی برامحاسبه کردن نداریم چون پرونده نیست،وبروهرحاشکایت میکنی بکن،حساب یارانه ام از82 مسدوداست وتاکی بماندالله واعلم،به کجاشکایت، متن شکایت،وقانون دراینگونه مواردچه گفته؟وهرزمان پیگیرمیشم باتمسخرخودم رامحکوم میکنن لطفاراهنمایی بفرمائیدممنون خدااجرتون بده ومن منتظرکمک وراهنمایی هستم،خدانگهدارتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با رئیس مجتمع قضایی صحبت کنید و با حفاظت و اطلاقات قوه قضائیه1580 تماس بگیرید