مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام
من یه ملکی دارم که به دلایلی میخواهم بنام مادرخانومم کنم و ایشون هم حاضرن وکالت بلاعزل به بنده بدهند. حال اگر ایشون فوت بشوند این وکالت اعتبار دارد؟ پیشنهاد شما برای اینکه در آینده دچار مشکل نشوم چیست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ مفصل است تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در کنار وکالتنامه مبایعه نامه یا صلحنامه هم تنظیم شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالت نامه با فوت ایشان باطل می شود بهتر است در چارچوب عقد صلح یا مبایعه نامه باشد