مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس رنگ خودرو

ماشینی خریداری کردم و بردیم کارشناس رنگ که گواهی داد ماشین بدون رنگه.
ولی از مدارکی که فروشنده بم داده یک گواهی پیدا کردم برای 2 ماه قبل از معامله ما و کارشناسی رنگی که باهم بردیم که گواهی کرده ماشین رنگ داره .
از مالک یا تشخیص رنگ امکان شکایت هست؟ چه مجازاتی در نظر می گیرن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اکر مدارکی دارید میتوانیددادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید یا اینکه معامله را فسخ کنید.
اگر قصد فسخ معامله دارید باید فورا فسخ معامله را با ارسال اظهارنامه اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانیددادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید