مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ صلح نامه

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده قراردادی در قالب صلح نامه با موضوع انتقال یک کارخانه در قبال یک سرویس جواهر با ارزش ، که بعد از عقد صلح نامه ، طرف قرارداد ، کارخانه مربوطه را در دفترخانه رسمی به صورت وکالت بلاعزل و فروش به بنده انتقال داد ، ولی متاسفانه در حال حاضر از طرف یکی از شعبات قضایی به علت داشتن شاکی ، ملک مربوطه توقیف شده است ، حالا بنده برای رفع توقیف ملک و ورود شخص ثالث ، با توجه به وکالت تام داده شده ، آیا نیازی به تنفیذ صلح نامه عادی منعقد شده ، میباشد یا خیر ؟
یا به عبارت دیگر صلح نامه عادی که بعد از آن مورد صلح به صورت وکالت تام داده شده است ، نیاز به تنفیذ صلح نامه دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله صلح نامه عادی نیاز به تنفیذ است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید