مشاوره حقوقی رایگان - زیرپله ی آپارتمان

با سلام . من ساکن یک آپارتمان 4 طبقه هستم که یه خونه ی قدیمیه حیات دار بود که بعد از ساخت 2 واحدش به سازنده و دو واحدش به ما رسید . این خونه دو بر هستش و یک برش به خیابون راه داره که کلا مغازس مغازه هم برای خودمون بوده ، درب رفت و آمد هم از بر سمت کوچه هستش. در صورت گذاشتن یه در کوچیک مغازه به زیر پله راه پیدا میکنه . زیر پله ی ساختمون هم قبلا یه در براش گذاشتیم و با سازنده توافق کرده بودیم که زیر پله برای مغازه باشه.
آیا ساکنین جدید میتونن به این موضوع اعتراض کنن در صورت فروش سازنده؟
آیا اگر من رضایت نامه ی کتبی از سازنده داشته باشم بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
پیشاپیش از توضیحتون بسیار ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورتیکه بدون مجوز باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از پایانکار باشد مشکلی پیش نمی آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بدون رضایت مالکین ممکن نیست و رضایت از سازنده فایده ای ندارد