مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

در اختلافات زن وشوهری در زندگی مشترک اتهام یکی بر علیه دیگری مبنی بر سرقت از منزل توسط زوج یا زوجه از نظر قانون چگونه است اگر مثلا زوج علیه زوجه شکایت کند در مراجع قانونی نحوه رسیدگی چگونه میتواند باشد/ با تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به ادله و مدارک شاکی توجه می شود اگر مدارک کافی داشت که تصمیم مقتضی گرفته می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در روابط زن و شوهری موضوع سرقت خیلی مصداق پیدا نمی کند تحت عناوین دیگه می باید شکایت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.