مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

بنده به یکی از آشنایان مبلغ 5٠ میلیون واسه خرید خودرو دادم الان دو ماهه نه خودرویی هست نه جواب تلفن میده چطوری پیگیری کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
اگر قرارداد تنظیم کردید می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید ولی اگر قراردادی تنظیم نشده بهتر است اعلام کنید که قرض داده بودید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتتوانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.اگر قرارداد منعقد شده الزام به تحویل مبیع بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما ابتدا یک اظهارنامه بفرستید و بعد از آن دادخواست مطالبه وجه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه