مشاوره حقوقی رایگان - بدهی به تامین اجتماعی

باسلام
شرکت ما بدهی مر بوط به سال 88 بیمه خودرا در سال90 پرداخت کرد و یک نامه از تامین اجتماعی اخذ شده مبنی بر اینکه هیچگونه بدهی برای سال 88 ندارد.
در سال97 تامین اجتماعی یک برگه بدهی برای ما فرستاد مربوط به سال 88 سوال من این هست که با توجه به نامه عدم بدهی اخذ شده آیا این امکان برای تامین اجتماعی وجود دارد که حق بیمه برای سال 88 مطالبه کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 1420 اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین اجتماعی علت مطالبه مجدد را جویا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مربوطه مراجعه وپیگیری کنید