مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

سلام من یکماه پیش یه پژو405 از تبریز خریداری کردم که قسمت کف صندوق عقب تعویض میباشد و خلافی و عوارض ماشین 4میلیون تومن میباشد که فروشنده تا الان در پرداختش تعلل میکنه و امروز فردا میکنه الان هم من شک کردم به اینکه شاید ماشین بعلت تعویض کف صندوق تعویض پلاک نشه تو قولنامه دستی که ما باهم نوشتیم قید شده مشکلات تعویض پلاک و قانونی بعهده فروشنده است الان میخوام بدونم یه راهنمایی کنین من تا کی میتونم بابت تعویض پلاک نشدن از فروشنده شکایت کنم آیا باید صبر کنم یا هرچه سریعتر شکایتم رو به جریان بندازم و اینکه فروشنده در شهر تبریز هستش و من تهران هستم.
بابت راهنمایی تون کمال تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تاریخچه پلاک خودرو را بگیرید و سپس از طریق راهور نسبت به توقیف پلاک بر اساس مبایعه نامه ای که تنظیم کرده اید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هر چه زودتر برای تعویض پلاک مراجعه و اگر قابل تعویض نبود برای فسخ سریع اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که فوراً برای تعویض پلاک اقدام کنید در صورتی که خودرو قابل تعویض پلاک نبود می توانید خدمت شما عرض کنم که برای فسخ قرارداد اقدام کنید البته قبلش باید اظهارنامه ارسالی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قابل تعویض پلاک نباشد امکان فسخ متصور است