مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و وراث

با سلام . 2 سال هست که از همسرم جدا زندگی میکنم و نفقه و مهریه میگیرم. و هنوز برای طلاق اقدام نکرده . از شوهرم 1 دانگ خانه به نامم هست و 1 دانگ خانه که مادرم به نامم صلح عمری کردن و ارث خانه پدری که انحصار وراثت شده ولی 15 ساله که واسه فروش نگذاشتیم. سوالم اینه که اگر زن فوت کنه یا اتفاقی .. چون طلاق نگرفته همسرش میتونه اموالش را صاحب بشه؟؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر طلاق صورت نگیرد همسر جز ورثه محسوب میشود و از اموال زوجه ارث میبرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تا زمانی که طلاق انجام نشه زوجین از همدیگر ارث می برند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله زوجین تا زمانی که طلاق فی مابین شان رخ نداده از یکدیگر ارث می‌برند