مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری تهمت، افترا و نشر اکاذیب

با سلام
من دختر خانمی 32 ساله را عقد کردم بعد از چند روز متوجه شدم‌ زیر شکم خانم جای بخیه حدود 15 الی 17 بخیه هستش ازش سوال کردم میگه اپاندیس بوده گفتم این مقدار نمیشه جای عمل اپاندیس باشه برو از خانوادت سوال کن دیدم هیچ خبری نمیشه که کجا و چه عملی شده رفتم پیش مشاوره بهزیستی خانم خواستن یه جلسه اومد و اونجا هم بیان کرد که نمی دونم چند سال پیش، کجا و چه عملی کردم
قرار شد روز بعدش از خانوادش سوال کنه کدوم‌ بیمارستان عمل شده تا مدارک پزشکی بگیریم ببرین پیش یک دکتر زنان تا خدای نکرده مشکلی در‌اینده برای ما بوجود نیاد (بچه دار شدن و…)
دیگه خانم نه اومد جلسه مشاوره و نه تماس مرکز‌ مشاوره پاسخ داد و من پنج‌جلسه رفتم و مدرکشم گرفتم و این موارد توش قید شده که خانم جلسات مشاوره نیومده
مجبور‌ شدم‌ برم دادگاه و درخواست فسخ نکاح کنم و استعلام از بیمارستانها که یه بیمارستان گفت خانم سال 94 عمل شدن کیست تخمدان کرده
و درخواست پرونده پزشکی کردم که از بیمارستان بره پزشکی قانونی که در اونجا پاسخ اومد که خانم کیست تخمدان بوده و‌ رابطه خاصه هم صورت گرفته که من تحت هیچ شرایطی قبول‌ندارم ولی دستم به هیچ‌جا بند نیست
از طرفی رفتن بر علیه من شکایتی مطرح کردن تهمت و افترا و نشر اکاذیب که در اظهارنامه وکیلم نوشته شاید سزارین یا ازدواج قبلی کرده برای همین متن شکایت کیفری کردن که یک مرتبه منع تعقیب خوردم و مجددا اعتراض کردن رفتم دادگاه دیگه نمی دونم رأی چی میشه
ایا من بعنوان شوهر حق نداشتم از خانم بخوام این عمل چی هستش؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید در جلسه دفاع بفرمایید من افترایی نبسته وسونیت نداشته ام درخصوص این موضوع چون از سمت خانم کتمان شده می خوام در اینده مشکل نداشته باشیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید