مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی پرونده های قضایی

سلام
من دوسال پیش شاکی پرونده ای کیفری1 بودم که در صورت جلسه روز دادرسی با دخالت قاضی مدنی در صلح و سازش من رضایت دادم و متهم تعهد داد که بعدا شکایتی در مورد این پرونده نداشته باشد
زمانی که دادنامه صادر شد پرونده با حکم به براعت متهم صادر شد
حالا متهم میخواد شکایت کنه و ادعای حیثیت کنه
میخواستم بدونم با توجه به اینکه تعهد متهم در صورت جلسه وجود داره چندین بار مراجعه کردم به شعبه جهت درخواست کپی از صورت جلسه که میگن هروقت شکایت کرد درخواست استعلام بده ما کپی نمیدیم چون پرونده کیفری1 قابل کپی برداری نیست!
سوال اول؟
آیا واقعا من نمیتونم کپی بگیرم از صورت جلسه آیا راهی هست برای گرفتن کپی از تعهد؟
سوال دوم
پرونده تا چند سال در شعبه بایگانی میشه میترسم متهم صبر کنه پرونده از بین بره بخاطر تعهد بعدا شکایت کنه که دیگه منم به تعهد اون دسترسی نداشته باشم
آخه شنیدم میگن بعد از ده سال پرونده امحاء میشه...

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام
1) دادن تصویر از اسناد طبقه بندی شده و اسناد حاوی مطالب مربوط به تحقیقات جرائم منافی عفت و جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی ممنوع است. در غیر از این موارد، دادن تصویر منع قانونی ندارد.
2) در جرائم تعزیری قابل گذشت هرگاه متضرر از جرم در مدت یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم، شکایت نکند، حق شکایت کیفری او ساقط می شود. بنابراین متهم قادر به شکایت از شما نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید متهم فقط تا یکسال میتواند شکایت کند