مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تسهیل در ورود افراد بیگانه به کشور و تمرد و اخذ رشوه اعتراف شده

باسلام.همکار بنده ک مامور نیروی انتظامی می باشد و در پاسگاه انتظامی داخل کشور خدمت می کرده ن مرز برایش تسهیل در ورود افراد بیگانه خورده و تمرد نسبت ب مامورین ک حفاظت باشند و ب اخذ مبلغ 5میلیون هم اعتراف کرده.چ مجازاتی بهش داده میشه؟ آیا مجازاتش تعلیق میشه؟ ممنون. 5میلیون رو در بازداشت حفاظت اعتراف کرده نه جلوی قاضی

پاسخ ها :

پرسشگر :

تشکر.یعنی هیچ راهی ب جهت تعلیق مجازاتش نیست؟

مجازات تسهیل در ورود افراد بیگانه به کشور تسهیل در ورود افراد بیگانه به کشور تمرد اخذ رشوه