مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

باسلام من در یک آپارتمان 6 طبقه زندگی می کنم و 4 سال است به حساب مدیر ساختمان ؛ من و همسایگان شارژ را واریز می کنیم و صورتجلسه جلسات و مدیر ساختمان و جلسات هم از اول نیست متاسفانه تراس واحد من در طبقه 4 آتیش گرفته و به تراس و نمای ساختمان و پنجره مشرف به بیرون و لوازم موجود در تراس خسارت وارد شده است آیا بنده بعلت عدم بیمه آتش سوزی از طرف مدیر می توانم شکایت کنم و جبران خسارت کنم. خود مدیر قبول نمی کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از مدیر ساختمان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مدیر باید ساختمان را بیمه آتش سوزی کرده باشد درغیر اینصورت قابل پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قرار بر این بوده که بیمه آتش سوزی را انجام دهد بله وگرنه نمی توانید