مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام و عرض ادب
بنده در یک ساختمان هفت واحدی ساکن هستم که قدیمی است. دسترسی به حیاط که در سند بنده جز مشاعات است فقط در اختیار طبقه اول هست و طبق تحقیقات ما از ابتدا ساخت نیز به همین ترتیب بوده و دسترسی برای بقیه واحدها به حیاط میسر نبوده. حالا باقی ساکنین به هیچ وجه پی گیر موضوع نیستن و بی تفاوت تشریف دارن.
سوال بنده اینه که آیا میتونم منفرد عمل کنم و با مجوز شهرداری یک درب جهت دسترسی از پارکینگ به حیاط ایجاد کنم و یا اینکه نیاز به موافقت قانونی بقیه ساکنین هم هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این حیاط با ایت تفاسیر مال مشاعی غیر مشترک هست و فقط طبقه اول حق استفاده دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مشاع باشد نمبتوان استفاده اختصاصی کرد