مشاوره حقوقی رایگان - گواهی دوشیزگی

سلام
من ازدواج کردم اما در طول یکسالی که با همسرم زندگی کردم رابطه‌ی زناشویی کاملی نداشتیم تنها یکبار پرده ضرب دید بدون خونریزی
الان در مسیر طلاق هستم ، به پزشک زنان که مراجعه کردم بهم گفتن که پرده سالم هست و در حد یک ناخن از کنار خراشیدگی ایجاد شده

می‌خواستم بدونم آیا با این شرایط دوشیزه محسوب می‌شم و می‌تونم درخواست شناسنامه سفید رو بدم ؟ یا خیر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان طلاق اگر اعلام کنید که باکره هستید موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه و از طریق پزشکی قانونی موضوع قابل اثبات است