مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص متولی حسینیه ...

سلام. خسته نباشید.
پدر بزرگ بنده حدودا یک قرن پیش در ملک شخصی خود حسینیه ای بنا کرده و در طول یک قرن با نذورات مردم محله آن محل بسیط و آبادتر شده و توسط هیات امنای منتخب مردم اداره می‌شود، حال امام جمعه شهر با ارائه لیست افرادی را بعنوان هیات امنای جدید به اوقاف معرفی کرده است و قصد برکناری اعضای هیات امنای منتخب مردم را که 20 سال است صادقانه ارائه خدمت نموده اند دارد، حال دو سوال از محضر مبارکتان دارم 1. آیا اوقاف حق مالکیت حسینیه مذکور را دارد و می‌تواند بدون در دست داشتن وقفنامه متولی حسینیه گردد 2.آیا امام جمعه می‌تواند بتنهایی در خصوص انتخاب هیات امنای جدید تصمیم بگیرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

1_اگر واقف ترتیب متولی را انتخاب کرده باشد به شکلی که نسلا بعد نسل این ترتیب رعایت شود لذا اوقاف نمی تواند دخالت کند ولی اگر واقف متولی را تعیین نکرده باشد، اداره اوقاف اقدام به تعیین متولی و.. می کند
2_انام جمعه هیچ سمتی ندارد که بخواهد هیات امنا انتخاب کند و صرفا باید از طریق اداره اوقاف اقدام شود