مشاوره حقوقی رایگان - اموال همسر بعد مرگ

با سلام من شوهرم فوت شدن و یه بچه چهار ساله دارم...شوهرم ی ماشین داره و ی خونه که خونه قولنامه ای هست و قولنامش دست پدرشوهرمه و ب من نمیده آیا پدرشوهرم میتونه خونه رو از من بگیره من چیکار کنم حتی کپی قولنامه ام ندارم ایا میتونن خونه رو برا خودشون بردارن اون خونه سهم بچه منه چجوری میتونم مصادرش کنم قولنامه ای هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دریافت گواهی حصر وراثت همسرتان میتوانید دادخواست تقسیم ترکه دهید و مطالبه مهریه کنید تا از اموال شوهر مرحومتان برداشته شود و به شما تعلق گیرد و ارث فرزندتان نیز پا بر جاست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات مالکیت از طریق شهادت شهود و تصدیق و اقرار فروشنده ومتعاقب تقسیم ترکه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ انحصار وراثت طرح دعوی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه مهریه جزء دیون ممتازه و شما میتونید در ابتدا مهری خودتون رو مطالعه کنید می بایست ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و برای حقوق خود فوراً اقدام نمایید به شما توصیه می شود که حتماً به یک وکیل دادگستری مشاوره داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه نسبت به مهریه اقدام و خانه را توقیف فیزیکی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جز ماترک مرحوم محاسبه و پدر ومادر ایشان نیز میتوانند مدعی سهم الارث باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه متوفی می‌تواند مهریه را از ماترک مطالبه کند.
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید