مشاوره حقوقی رایگان - فرار کردن دختر نامزد با شخص دیگر

باسلام اگر دختری نامزد باشد و با یک مرد دیگری فرار کند و ازش خبری نباشد .
الان سوالم اینجاس آیا بعد پیدا شدن باز مهریه تعلق خواهد گرفت یا نه قانون برای این راهی گذاشته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه قابل مطالبه است.
ولی در اینگونه موارد زن از ترس شکایت مرد مجبور می شود که مهریه را بذل کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر منظور شما از نامزد کسی از دختر خانمی است که ازدواج کرده شوهر داره اگر کردین شما که دیگر نامزد نیستی زن شوهردار هستید و همسر شما میتونه شکایت کنه و این عمل مجازات خیلی سختی هم دارد ولی مهریه در هر صورتی تعلق می‌گیرد چون مهریه یک دین مالی است