مشاوره حقوقی رایگان - خسارت جهت ملک مشاع

سلام.یک ملک ورثه ای هست که به جهت عدم توافق چند نفر از ورثه اقدام به خلع ید من کردند و حدود دوسال است که ملک پلمپ شده. و در این مدت خانه درحال تخریب است و درختانش خشک . اگر به اجاره داده میشد هم منزل به تعمیرات نداشت و هم از اجاره آن کل ورثه استفاده میکردند تا زمانی که بفروش برسد. حال اولا می‌شود علیه آنها جهت مدت این دوسال که پلمپ شده ادعای مطالبه خسارت کنم. اگر هست به چه عنوانی دادخواست ارایه دهم و چه مدرکی لازم هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا همه توافق کنید یا فروخته شود راه سوم ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای تصرف مال مشاع می بایست تمام وراث یا تمام شرکا رضایت داشته باشند در غیر این صورت نمی‌توان مال مشاع را تصرف کرد پس نتیجه می‌گیریم نمی‌توان علیه آنها شکایت کرد شما به عنوان احدی از وراث می توانستید ملک خود را به نسبت سهم خود تقاضای فروش نمایید