مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام من از طرف شرکت نظافتی رفتم سرکاردخل رستوران ولی من نیروی روز مزد هستم درحین کار لیز خوردم زمین ویک صندلی بزرگ چوبی افتاد روی دستم والان دکتر گفته که نشکسته ولی تاندون دستم بنظرم پاره شده والان صاحب رستوران زیربار نمیره ومیگه خودت سهل‌انگاری کردی والان موندم چیکار کنم خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قصور شما باید اثبات شود.امکان شکایت از طریق دادسرا و ارجاع به پزشکی قانونی و اداره کار است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق نظام پزشکی و دادسرا قابل شکایت و پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکابت کیبفری از طریق دفتر خدمات قضایی یا وکیل انجام دهید کارشناس حادثه مقصر و میزان تقصیر را مشخص میکند و به بزشکی قانونی ارجاع شده و براین اساس در صورت تایید حکم دیه به نفع شما صادر میشود