مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از طریق شماره کارت

سلام من یه کانال خرید و فروش اکانت رو میشناسم بعد یه نفر اومد به من گفت که مدیره این کانال کیه؟ بعد بهش اسمه مدیره اون کانالو گفتم بعدش بهم گفت این مدیر واسطه گر هم هست؟من بهش گفتم آره هست بعد اون بهم گفت واسطش معتبره یا تقلبیه من بهش گفتم معتبره گفت میتونی ثابت کنی که معتبره من گفتم بله میتونم و براش یک عکس از معامله ای که با واسطه ی همون مدیر انجام داده بودم فرستادم که متاسفانه توی اون عکس شماره کارتمم افتاده بود ولی فقط شماره کارتم توی اون عکس بود دیگه هیچ اطلاعاتی از خودم توی اون عکس نبود حالا اون یه نفر میتونه فقط از طریقه شماره کارته من از حسابم پول برداشت کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط از طریق شماره کارت کاری نمیشه کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به‌ صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما