مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در متراژ ملک

با عرض سلام و ادب
بنده در مهر ماه سال 1395 یک واحد آپارتمان به قیمت هر متر 2.5 میلیون خریدم که به گفته فروشنده متراژ آن 100 بود و من آن زمان مبلغ 230 میلیون به فروشنده پرداخت نمودم و مبلغ 20 میلیون هم برای سند باقی گذاشتیم. پس از چندروز من آپارتمان را متر نمودم و متوجه شدم که متراژ مفید آن حدود 90 مترمربع میباشد که به فروشنده اعلام نمودم و ایشان گفتند که واحد 100 متر است و من 100 متر سند به شما انتقال خواهم داد. من به بنگاه مراجعه کردم و اعلام نمودم که واحد 90 متر است و ایشان گفتند که در قولنامه قید شده است که متراژ قابل استناد متراژی است که در آینده در سند قید خواهد شد و من دلواپس نباشم.
الان ساختمان در مراحل اخذ سند می باشد و من متوجه شدم که متراژ واحد همان 90 متر است. با احتساب 90 متر هر متر 2.5 میلیون من الان حدودو 2.5 سال است که 5 میلیون نزد فروشنده دارم و اینکه این حق من بود که من میتوانستم 210 میلیون بدهم و 20 میلیون بماند برای انتقال سند.
آیا من الان میتوانم طلب 100 متر واحد مسکونی کنم؟ واینکه من زمان خرید 30 میلیون طلا فروختم و با توجه به شرایط سختی که داشتم وام با سود بالا گرفتم و با فروشنده تسویه حساب کردم. الان قیمت طلا 4 برابر شده است.
لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا من را راهنمایی فرمایید ممنون

اختلاف در متراژ ملک متراژ ملک