مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در کندن یک جوی آب باغی

سلام . شب بخیر
شرمنده یک سوال داشتم ؟
به ما یه زمین به ارث رسیده که بین خواهر برادرا قطعه قطعه کردیم و و دورشان فنس کشیدیم و زمین ما کنار یک راه و یا بهتر بگم کوچه عمومی است. و از طرف راه عمومی ما از قدیم دارای جوی آب هستیم و تمامی اهانی آنجا می دانند. تمامی وراث از طرف راه یک و نیم متر عقب کشیدیم تا جوی آب رو بیرون از قطعات بندازیم تا وقتی آب میاد همه راحت از بیرون آب زمینشان را هدایت کنند و کسی داخل زمین کس دیگر نرود . ما که جوی آب رو دادیم یک پی کن از زمین عقب کشیده شده امان کند و فردایش چند نفر که آنجا باغ داشتند رفتن پاسگاه رو آوردند که اینها حق ندارند بیرون زمینشان جوی بکشند باید داخل فنس و زمین خودشان بکشند . و می گویند که درست است که شما 1.5 متر عقب کشیدید ولی دیگر آن زمین به شما تعلق ندارد . از اول عقب کشی نمی کردید و همچین بهانه هایی میارن.
موقعیت عقب کشی ما هم کاملا مشهود است . ازش عکس هم داریم که عقب کشیده ایم .
حالا اگه پرونده ما به دادگاه برود فکر می کنید دادگاه و قاضی چی بگه ؟
ما که کاملا مشخص است به خاطر جوی آب عقب کشی کرده و از زمین خودمان جوی کشیدیم .
لطف می کنید ما رو راهنمایی می کنید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه اینی که نوشتید درست باشه رای به نفع شماست اگر قبول نکرد درخواست کارشناس و عکس هوایی بدهید