مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاعی

سلام
15 هزار متر زمین داریم با کاربری باغ
هر کدوم از وراث نسبت به سهم خودشون سند منگوله دار گرفتن مثلا 3 سهم مشاع از 15 سهم شش دنگ
اقدام کردیم برای سند تک برگی و متراژ کل زمین مشخص شده و طبق اون صورتجلسه شده و متراژ هر نفر طبق همون سهم سندی رو مشخص کردیم داخل صورتجلسه و تفکیک زمین هم انجام پذیرفته و مشخص شده هرکس کجای زمین مستقر شده سهمش و همگی امضا کردن این مورد رو
میخواستم بدونم من میتونم نسبت به فروش سهم خودم بدون نیاز حضور سایرین با توجه به تفکیک و صورتجلسه و سند تک برگی کل زمین اقدام کنم یا باید بره مزایده؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید بفروشید اما کماکان مشاع است و از نظر اداره ثبت و اداره کشاورزی تقسیم زمینی که شماانجام داده اید قابل قبول نیست اما تازمانیکه شرکا به اختلاف نخورند مشکلی ندارد