مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن مبایعه نامه

سلام وقت بخیر
اینجانب یک واحد آپارتمانی از فامیل خود در سال 97 به مبلغ 120 م ت بدون نوشتن مبایعه نامه خریداری کردم . واحد آپارتمانی به دلیل بدهی کارفرما به بانک فاقد سند بود در سال 1400 پس از تسویه بدهی بانکی سند واحد بنام فروشنده صادر شد
الان میخواستم مبایعه نامه بنویسیم و یک وکالت فروش بلاعزل ازشون بگیرم
فقط الان چون مبلغ ثمن معامله رو نقدا پرداخت کردم مقداری به صورت سکه و قسمتی هم به صورت واریزی بانکی از کارت افراد غریبه ( کسبه بازاری )
متن پرداخت ثمن را چگونه بنویسیم که بعدا ادعایی به آن وارد نباشد و در ضمن من الان نمیخواهم سند را بنام خودم انتقال دهم

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. بهتر است در مبایعه نامه جدید به توافق سابق با ذکر تاریخ و مبالغ پرداختی اشاره گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در مبایعنامه جدید به توافق سابق اشاره کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد