مشاوره حقوقی رایگان - اگر حضانت فرزند با مادر باشد و بدون اجازه اوراتزمدرسه بهزیستی برگرداند جرم کیفری وحقوقی اش چیست

باسلام و شایسته ترین احترامات بنده 3سال پیش بدلیل نداشتن منزل اورابه بهزیستی دادم و15 روزتعطیلی عیدرااوبه مرخصی آوردم ولی هنگام رفتن چنانملتمسانه خواهش میکرد که منونزاربهزیستی منم میخوام پیش مادرم باشم که اشک همه رادرآوردوبازورواینکه بره داخل باهرترفندی کردیش تومرکز واومدم خونه ولی قرارشدبرم دنباش ووقتی بهمرسه رفت همش به فکرم بودمن که صلاحیت دارم چرابایدیه بچه 8ساله بگه ای خدامنوازاینجانجات بده ...ووقتی زنگ تفریح خوردواورا دیدم به سمت اورفتم ووقی رنگش پریده وکبودی دورچشمش رادیدم فهمیدم خیلی اذیت شده اورا به خانه آوردم وقرارشد زنگ بزنم به مرکز خبربدم که همان لحظه مدیرمرکزبهزیستی تماس گرفت که شما به جرم آدم ربایی تحت تعقیب هستید وشما مجرم هستید.میخواهم بدانم جرم حقوقی وکیفری ام چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید راه حل وجود دارد قطعا