مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
بنده حدود دو ماه است که عقد کرده ام و در دوران عقد هستیم، دارای منزل شخصی بوده و تنهایی زندگی میکنم و پدر و مادرم در شهر دیگری دارای منزل می باشند. اثاثیه منزل هم در حد ملزومات کلی دارم. با همسرم بشدت دعوا کرده ایم و در حالت قهر هستیم در این دو ماه مقداری وسایل خرید کرده و مقداری پول نیز برایش کارت بکارت کرده ام . و برای بحث های درمانی نیز همسرم را بیمه و بیمه ی تکمیلی کرده ام.
1- آیا اگر شرایط به همین روال باقی یماند و نه همسرم پیامی بدهد و نه من به دنبال ایشان بروم و ماهیانه یک پولی بحسابشون واریز کنم همچنان می توانند به جرم ترک انفاق از من شکایت کنند؟
2-همانطور که گفتم ما در دوران عقد هستیم و رسما هنوز وارد زندگی مشترک نشده ایم. آیا عدم مراجعه ی ایشان جهت سکونت در منزل بدون اینکه بنده به دنبالشان بروم یا کسی را بدنبالشان بفرستم ترک انفاق از طرف بنده است یا عدم تمکین ایشان ؟
3- جهت نفقه حدود چقدر واریز نمایم مناسب می باشد و قابلیت شکایت کیفری سلب می گردد؟

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

بدوا اظهارنامه برای تمیکل برای ایشان ارسال کنید در صورت عدم مراجعه اقدام ب طرح دعوای تمکیل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما اگر ماهانه مبلغی بابت نفقه به حسابش واریز کنید مشکلی پیش نمیاد.
بهتر است جهت تمکین اظهارنامه نیز ارسال کنید.