مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ترخیص خودرو در تصادف منجر به فوت

با سلام.موتور با بنده تصادف کرد که در انتهای دور برگردان ناگهان تصمیم به دور زدن گرفت و به ماشین بنده که با سرعت خیلی کم در لاین یکی مانده به آخر به طور مستقیم در حرکت بودم از سمت راست به گلگیر بنده برخورد کرد و تعادلش بهم خورد و با سر به زمین افتاد و فوت شد.پلیس هم در کروکی ایشان را مقصر صد در صد اعلام کرده اند.یا توجه به اینکه ماشین برای بنده نمیباشد و الان حدود یکماه در پارکینگ هست میخواستم ببینم تا کی میتوانم خودرو رو آزاد کنم.چون به من می‌گویند باید صبر کنی که شاید خانواده متوفی به کروکی اعتراض داشته باشند و شاید این اعتراض ها تا هیات 11 نفره هم برود.بنده که اصلا مقصر نبوده ام و متحمل هزینه زیادی بابت بی ماشینی و هزینه پارکینگ و بردن دکتر صاحب ماشین با اسنپ و دربست شده ام چگونه باید این ضرر وارد شده را بگیرم؟ و اینکه ماشین با این اوصاف چگونه آزاد میشود و اگر قرار بر رفتن به هیات های بالا هست تا کی باید ماشین در پارکینگ بماند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینگونه ضرر ها قابل جبران نیست. خودرو تا زمانیکه مهلت اعتراض به کروکی به اتمام برسد و با دستور قاضی مربوطه در پارکینگ باید بماند و قبل از آن باید تامین مناسب با نظر قاضی سپرده شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرو تا زمانیکه مهلت اعتراض به کروکی به اتمام برسد و با دستور قاضی مربوطه در پارکینگ باید بماند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ربطی به اعتراض آنها ندارد به نظر بعد از تعیین شعبه می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.