مشاوره حقوقی رایگان - مواد قانونی قراردادهای مشاوره با بازنشستگان تامین اجتماعی چیست

با سلام و احترام
بنده می خواهم یک قرارداد مشاوره با بازنشسته ی محترم تامین اجتماعی ببندم. میدانم حد اکثر میتواند 15 روز کار کند و بیشتر از آن مشمول قانون کار است. اما نمیتواند سند یا بخشنامه ای که به این موضوع اشاره میکند را جستجو کنم. در این مورد میتوانید راهنمایی بفرمایید ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به یک وکیل متخصص مشورت نمایید ماده خاص ندارد شماره ان را دهیم تا معجزه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.