مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مزاحمت پیامکی

از شخصی پول طلب داشتم و بعد از ندادن پولم در وقت مقرر شکایت کردم یه ماه بعدش اون طرف رفته از من شکایت کرده ک مزاحمش شدم و تهدیدش کردم نکته اینجاست پیامکهای ک روش شکایت کرده از خط خودش بوده یعنی اون سیم کارت به نام خودشه من چطوری میتونم ثابت کنم که مزاحمش نشدم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر اعلام بفرمایید که سیم کارت مورد ادعای شاکی، متعلق به خودش است تقاضاي استعلام از مخابرات نمایید و گوشی مورد استفاده نیز مهم هست که چه سیم کارت هایی روی آن فعال بوده است