مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده قبل از سند زدن

سلام خسته نباشید این دومین بارهمن سوال میپرسم جواب نمیدید شوهربنده زمینی روکه منابع طبیعی به جای زمین پدرسون به وراث داده از وراث 4سال پیش به صورت قولنامه دستی خرید که هنوزهم سندو منابع طبیعی نداده الا یکی ازوراث فوت کرد الا ورثه برادر شوهرم که فوت کرده میتونن ادعا کنن چون احتمالا خیلی زیاد این کارو بکنن چون وضع مالیشون خوب نیست البته فروشنامه ما هم وراث دیگه امضا کردن وهم مهره شورای محل روهم داره

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

با سلام فوت فروشنده ملک قبل از تنظیم سند تاثیری در وضعیت حقوقی معامله ندارد